Niektorí zamestnanci HC Lev Poprad dostali výpovede, klub však nekončí

17.02.2012 Poprad

Poprad 17. februára (TASR) – Hokejový klub HC Lev Poprad dal niektorým zamestnancom výpovede. Pre TASR to dnes potvrdil hovorca klubu Jan Rachota. \"Sú to naše interné záležitosti, ale klub nekončí, pokračuje sezóna MHL (Mládežnícka hokejová liga), musíme zabezpečiť budúcnosť Tatranských vlkov, lebo pre nich sa končí až v apríli,\" vysvetľuje Rachota.
Podľa neho je však predpoklad, že sa v priebehu marca bude tvoriť nový manažérsky tím. \"To znamená, že tí zamestnanci, ktorí pre nás pracovali, dostanú novú ponuku pre budúcu sezónu,\" doplnil Rachota. Snahou klubu je udržať Kontinentálnu hokejovú ligu v Poprade. Momentálne sa robia analýzy, ktoré ukážu, ako klub v prvej sezóne fungoval po ekonomickej i športovej stránke.
\"Sme o ten rok múdrejší, vieme, čo je to hrať v slovenských podmienkach, na základe tejto analýzy sa určí ďalšia stratégia na budúci sezónu,\" upozornil hovorca klubu. Čo bude ďalej s HC Lev Poprad, sa podľa neho rozhodne zhruba do mesiaca. Už dlhšie sa však hovorí o tom, že \"Levi\" by sa mali sťahovať do Prahy. \"To sú predčasné závery a to, že zamestnanci dostali výpovede, s tým vôbec nesúvisí,\" uzavrel Rachota.
 

Vyberte región